Team

Lonneke BEMER

Expert in veranderprocessen
Lonnekes passie is werken mét mensen. Hier gaat haar hart sneller van kloppen en krijgt ze een lach van op haar gezicht. Helemaal in haar element is ze wanneer ze teams en individuen in hun kracht mag zetten.

MARCEL DE JONG

Organisatieontwikkelaar
Marcel zijn passie is het begeleiden en ontwikkelen van organisaties. Rollen als programma- en projectmanager zijn op het lijf geschreven.

Is zeer sterk in mensen-processen-systemen en heeft sterke voorkeur voor samenwerking in de keten van Maatschappelijke organisaties.

ANNEMIEKE CALATZ

Veranderaar pur sang
Annemieke is sterk in organisatiesontwikkeling door mensontwikkeling. Een echte kanjer op strategisch en persoonlijk vlak.

Haar motto is: 'buiten winnen is binnen beginnen'.

ROBERT FORTGENS

Ervaren HRM'er
HRM expert en ervaringsdeskundige op het gebied van teamontwikkeling

MARK VAN DEN BROEK

Meester in Ontwikkeling
Zijn passie is het creëren van verbinding tussen mensen én organisaties. Want waar verbinding is, wordt samen gebouwd, open gesproken, met plezier gewerkt en worden de beste resultaten bereikt.
Klantrelaties kennen Mark als iemand die staat voor partnerschap, professionaliteit, passie, inspiratie, oplossings- en actiegericht, innovativiteit, pragmatisme, enthousiasme, drive & humor.

AD REIJBROEK

Ervaringsgericht leren deskundige
Na zijn loopbaan in financiële dienstverlening en socio-technisch organisatieadvieswerk is Ad al sinds 1997 zich gaan richten op kennisdelen, binnen en buiten je eigen organisatie. Heeft veel ervaring met natuurlijk ontwikkelen van individuen en groepen en is dan ook met regelmaat een IRIS business simulatie met Closer2talent aan het verzorgen.

AD SCHALKX

Natuurlijke ontwikkeling expert
Deze werktuigbouwer, procesbeheersingdeskundige en organisatieadviseur brengt zijn toegepaste kennis in over ontwikkeling van mensen in het werk. Hij heeft ervaring met kwantitatieve analyse en besturing.

RAYMOND GODDING

Meesterlijke Storyteller
Raymond helpt organisaties met storytelling- en dialoogmethodieken om hun identiteit en ambities betekenisvol te maken en gewenste ontwikkelingen in gang te zetten. Waarden en kwaliteiten tastbaar maken, gezamenlijke kracht laten ervaren en beleving bij visie laten ontstaan.

SebasTIAAN VILLHABER

HR expert in ontslagzaken en verzuimmanagement
Sebas heeft ruime HR ervaring opgedaan in verschillende functies in retail, IT, productieomgevingen of verzekeringsmaatschappijen. Daardoor heeft hij zichzelf kunnen ontwikkelen tot een sparringpartner van leidinggevenden en directies. Een frisse blik of een scherpe vraag of juist gewoon praktische ondersteuning geven zijn rol meerwaarde, samen met plezier en humor in het werk. Begeleiden van mensen bij ontslag en verzuimmanagement zijn specialisaties.

BAVO TEUNISSEN

Consultancy & Interim Management
Bavo is zowel op strategisch als operationeel gebied zeer flexibel en effectief voor B2B product en technologie bedrijven in het definiëren en implementeren van business strategieën op het gebied van Sales, Business Development en Marketing in de breedste zin van het woord.

 

BERNHARD HOLTROP

Dialoogfacilitator
In het ontwikkelproces is Bernhard een verbinder en inspirerende katalysator. Hij maakt daarbij gebruik van teambuilding in de natuur. Het letterlijk voor elkaars veiligheid moeten instaan onder primitieve omstandigheden. Om daarna opvallend snel met elkaar tot de kern van de analyse te komen. Samen met Closer2talent faciliteren we dialoog binnen organisaties en maatschappij.

SILVIA DE JONG

Gezondheids-managementexpert
Silvia is gezondheids-managementexpert, zeer gedreven in de rol van HR manager en bedenker van ons Verzuimwegspel.

ERIC PEETERS

Inspirator, procesbegeleider
Met een HRM-achtergrond is Eric in zijn werkzame leven altijd aan het werk geweest met mensen in veranderende omstandigheden. In de zorg, als commercieel arbeidsbemiddelaar, als arbeidsdeskundige, reïntegratiespecialist en de laatste tien jaar als beleidsadviseur bij de overheid. Midden in het leven, midden in de maatschappij. Op dit snijvlak is Eric de inspirator voor teams.

SANDER ROOVERS

Beloningsexpert
Sander is initiatiefnemer van Ygenwijs. Zijn missie is om heel de wereld te laten werken vanuit talent en passie. Sander doet al sinds de oprichting van Closer2talent allerlei HR projecten bij onze relaties op het gebied van beloningsvraagstukken.

MELLE STEGEMAN

Dialoogfacilitator
Als organisatie adviseur is Melle gespecialiseerd in het geluk in de samenwerking en communicatie tussen mensen. Vanuit het grote geluk werken mensen doelgerichter, effectiever en creatiever samen.Samen met Closer2talent faciliteren we dialoog binnen organisaties en maatschappij.

WINDY DE WEERD

Non-verbale communicatie Expert
Verbinding in en tussen mensen is wat Windy inspireert en motiveert. Vanuit de verbinding met jezelf en in verbinding met anderen komen werkelijke, oorspronkelijke kwaliteiten beter tot hun recht. Ze heeft expertise ontwikkeld op het gebied van non-verbale analyse, wat inhoudt dat micro-expressies in het gezicht inzicht geven in kwaliteiten, valkuilen en behoeften van mensen. De non-verbale analyse stelt haar in staat gemakkelijker verbinding met haarzelf en anderen te maken.

SJORS JOCHEMS

Brede HR professional
Sjors streeft als professional er naar dat organisaties en mensen zich zo effectief inzetten waarbij het aanwezige potentieel wordt benut. Hij is prestatiegericht en zijn hands on mentaliteit wordt als zeer waardevol ervaren in project- en managementteams. Hij legt gemakkelijk verbinding met mensen en doorgrond zaken snel.

ELLEN van Pelt

Transformatie Coach, Trainer
Ellen werkt puur vanuit haar authentieke kernwaarden en ziet zuiver wat er zich afspeelt binnen het maatschappelijke-, privé- en werkveld. Zij staat voor het creëeren van doorbraken bij transformatieprocessen.

HILDE BECKERS

Coach
HIlde's ambitie is om het mens-zijn in organisaties tot uiting te laten komen. Ze komt snel tot de kern, versterkt de  verbinding, moedigt de verbeelding aan en brengt mensen in hun door ruimte te geven aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Corinne Vermeulen

Coach, Trainer, Organisatieopstellingen
Corinne staat voor leven en werken vanuit echtheid. Door haar kwaliteiten als diepgaand luisteren zonder oordeel, warme aandacht en scherp spiegelen verbindt ze het hart en het hoofd in mensen en in organisaties.

WIEKE NIEUWENHUIJsEN

Coach, Trainer
Wieke werkt als Met Kracht Op Pad trainer vanuit haar innerlijke zelf, ze staat in haar kracht als ze mensen naar hun kracht mag begeleiden. Woorden zoals business spiritualiteit, bewustwording, humor, voelsprieten, verbindend en steunend waar het soms even lastig wordt beschrijven haar als transformatiecoach het best.

SUSANNE WACKANNO

Coach
Susanne houd zich graag bezig met energie, bevlogenheid, talentontwikkeling en intrinsieke motivatie als thema’s. Samen onderzoeken wat je talenten, waarden en drijfveren zijn in aansluiting met de organisatiedoelen. Dit om meer plezier en energie in je werk te vinden.

ALFONS MATHIJSSEN

Coach, Trainer
Alfons werkt vanuit gelijkwaardigheid, ‘echtheid’, vrijheid en verantwoordelijkheid. De positieve intentie, wat inzicht geeft in wat je nodig hebt. Verbinding met anderen wordt sterker naarmate helderheid is gecreëerd in eigen waarden en talenten. Dit maakt werken ‘in zijn algemeenheid én met anderen’ leuker en veel effectiever.

KARLO MANS

Coach, Trainer
Karlo komt het best tot zijn recht bij niet-alledaagse thema’s die vragen om buitengewone oplossingen. Deze zijn doorgaans niet in een profiel te vatten of op voorhand te duiden. Zo weet hij door te dringen tot de essentie. Zijn energie en enthousiasme werkt aanstekelijk.

JOHN VAN RIEL

Coach
John zorgt er voor dat je na afloop van jouw traject je in staat bent om zelfstandig “jouw reis door het leven” te hervatten. Je hernieuwde energie hebt opgedaan, jouw valkuilen kent en weet ze te vermijden. Je wordt effectiever, je communiceert beter, gebruikt “de cirkel van invloed” en je weet: “een mens mag altijd opnieuw beginnen!”

FRANS VAN WEEREN

Coach, Dialoogfacilitator
At the heart of the matter, it is a matter of the heart. Dit is de kern van waaruit Frans werkt. Als mensen goed in verbinding staan met wat ze willen en kunnen dan ontstaan er gezonde en succesvolle organisaties

JAAP VAN DEN HOVEN

Senior Trainer, Strategisch Adviseur
Jaap is thuis in de wereld van Logistieke transport. Weet perspectief te bieden in gesprekken rondom loopbaan en reintegratie. Verstaat zijn vak als trainer o.a. op het gebied van communicatie, Code95 en planning.

ESTER HONKOOP

Wandelcoach
Mensen dichterbij hun eigen wijsheid, liefde, kracht en kwaliteiten brengen, daar gaat ’t bij Esther om. Met aandacht, helderheid en humor. Bepalend voor wat je ziet, is de bril waardoor je kijkt.