Aan de slag met dialoog

 


Aan de slag met dialoog
De weg naar het nemen van eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap.

Aan de slag met dialoog is een helder maar vooral praktisch geschreven boek. Het boek is bedoeld als een concrete handleiding en naslagwerk voor diegene die dialoog in hun werk of privé situatie willen toepassen.
Dialoog is een praktijkgerichte aanpak. De essentie van dialoog ligt in de ervaring. Dialoog is dan ook nietszeggend als je het niet echt ervaren hebt. Voel door het lezen van dit boek de uitnodiging het in je eigen omgeving te gaan beoefenen.
Het faciliteren van een dialoogcirkel vraagt enige persoonlijke ervaring. Echter ‘In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister’ oftewel in de beperking toont zich de meester. Het belangrijkste is en blijft dat je de basisprincipes en richtlijnen met de juiste intentie volgt en je hart laat spreken.

Daag jezelf uit!


Wil jij aan de slag met dialoog en/of jezelf verdiepen in de dialoog aanpak, bestel dan voor €15,00 (inclusief 9% BTW, exclusief verzendkosten) jouw boek.


Ga naar contact en geef naast het factuur- en verzendadres aan hoeveel boeken je wilt bestellen. Daarna gaan wij voor jou aan de slag.

 

‘Stilstaan bij wat er niet wordt gezegd.’