AmbassadeursCloser2Talent is trots op haar ambassadeurs. In de afgelopen jaren hebben vele ontmoetingen van betekenis plaatsgevonden. Ontmoeting met feedback, feedforward, complimenten en rijk aan inzichten. Ontmoetingen waar ruimte werd genomen voor reflecties en nieuw gedachtengoed.

Adviezen over en weer maar vooral luisteren en dialoog staat centraal. Ontmoetingen waar je gezien wordt.Door kritische vragen aan elkaar te stellen ontstaat helderheid en verdieping op de thema’s die op dat moment juist aan de orde zijn.

Verbindingen die ontstaan zijn ter aller tijde, of het nu professionals uit het werkveld zijn, klanten, partners of deelnemers aan diverse workshops, trainingen en programma's. Jullie maken als 'superfan' dat wij onze merkbelofte telkens weer waarmaken!
Dank voor het onvoorwaardelijke vertrouwen in Closer2Talent!

"To become the best learn from the best."

 

JOHN SCHELLEKENS

Adviseur puur sang

Innovatie adviseur John Schellekens werkt al sinds 1 augustus 2006 mee aan de verdere professionaliseringsslag van Closer2talent B.V.

Mede dankzij zijn feedback, advies en het gezamenlijk klankborden rondom business development, marketing en interne organisatie hebben onze programma’s al menige medewerkers en organisaties kunnen helpen.

RENE VAN LOON

Eigentijdse Ondernemer

De eerste zakelijke ontmoeting met René, Vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek Dongen was bijzonder. Het was er één van op het juiste moment op de juiste plaats. Ook wel synchroniciteit genoemd. Samen inspireren we elkaar in de zoektocht in hoe te organiseren in de tijd van transitie met waardevolle teams van medewerkers.