Organisatie
Closer2Talent is opgericht op 1 augustus 2006 en gevestigd te Dongen. Closer2Talent is een netwerkorganistie georganiseerd als een organisatie 3.0 waar partners ingezet worden vanuit hun eigen kracht en zo mede verantwoordelijheid nemen voor de klant/relatie en de opdracht die voor ons ligt. Veel professionals zijn aangesloten vanuit hun expertrol (HRM, HRD, Trainer, Coach, Veranderaar, Programmamanager, Meemaker, etc.) en verbinden zich met de opdrachtgever vanuit gelijke waarden


de MAN achter Closer2Talent

Mark van den Broek (1969) studeerde in 1992 af aan de HBO personeel & arbeid te Breda. Mark heeft 15 jaar internationale werkervaring opgedaan als Director Human Resources, HRD director en Training & Development manager bij multinationals als Danone en FCI. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de opzet van de FCI Academy, de implementatie van het wereldwijde Management Development programma VITA, het blended learning systeem Boomerang en high performance teams binnen productieomgeving van Danone.
In 2003 werd zijn visie bekroond met de Future-HR Award uitgegeven door de NVP.
Sinds 2006 opereert Mark met enorme drive, onder de vlag van Closer2Talent en verbindt daarmee zijn internationale HRM en HRD ervaring met de complexe strategische vraagstukken van zijn opdrachtgevers.


Mark gelooft er in dat mensen optimale prestaties leveren als ze vanuit eigen keuze en kracht hun verantwoordelijkheid nemen en daarmee uitdrukking geven aan hun authenticiteit en uniciteit.

Closer2Talent beschikt naast haar team van uitermate ervaren professioals van adviseurs, coaches, trainers, facilitators, hr managers tot aan communicatiespecialisten over de mogelijkheid om een breed, meertalig, internationaal georiënteerd netwerk in te kunnen zetten.

Mark heeft 9,5 jaar als Director Human Resources gewerkt bij FCI (onderdeel Bain Capital). Werkte 3 dagen in de week in Parijs en 2 dagen in de week in Nederland. Was o.a. verantwoordelijk voor het allereerste wereldwijde geïmplementeerde product binnen FCI en wel het management network program genaamd VITA, ook rolde hij een blended learning systeem genaamd Boomerang uit, waardoor (nieuwe) medewerkers zich technisch kunnen ontwikkelen en zich thuis kunnen gaan voelen in de wereld van de connector. Vóór FCI heeft hij 5 jaar bij de Group Danone als Organisatie, Training & Development manager gewerkt binnen de biscuit branche (LIGA, LU & De Beukelaar). Hier was hij o.a. verantwoordelijke voor het succesvol implementeren van autonome taakgroepen. Hij heeft hier mede de taal van natuurlijk ontwikkelen eigen gemaakt.Mark van den Broek

Eigenaar Closer2Talent |
Meester in ontwikkeling